De database van foodservice

PS in foodservice biedt productinformatie voor iedereen in de keten. In onze database vind, borg en deel je productinformatie van eten, drinken en non-food.

 

Borg en deel jouw producten

Producenten, boeren en telers borgen en delen hun productinformatie in de databank van PS. Van omschrijvingen en allergenen tot keurmerken en inspiratie. Productinformatie wordt zo makkelijk deelbaar voor groothandels en vindbaar voor afnemers.

 Ruim 320.000 producten op één plek

 Betrouwbaar en actueel

Volgens allergenenwetgeving

Producenten

Borg al je productinformatie en deel het makkelijk en snel met de hele keten. Van omschrijving tot packshot en productspecificaties.

Groothandels

Ontvang eenvoudig alle productinformatie van je producenten en deel het dankzij een makkelijke koppeling met je webshop direct met jouw klanten.

Afnemers

Ben je horecaondernemer, cateraar, zorgspecialist of voedingsdeskundige? Hier vind je álle informatie over de producten in jouw assortiment.

Productinformatie voor iedereen in de foodservice keten

Bij PS in foodservice vind je een centrale plek waar producenten, boeren en telers hun productinformatie kunnen borgen en delen. Van gedetailleerde omschrijvingen en allergenen tot belangrijke keurmerken en inspirerende content, onze databank maakt het eenvoudig om relevante informatie te delen met groothandels en gemakkelijk vindbaar te maken voor afnemers.

Met onze gebruiksvriendelijke tool ben je verzekerd van een efficiënte en gestroomlijnde informatie-uitwisseling binnen de gehele foodservice keten.

up-to-date

Gemakkelijk

Betrouwbaar

Tijdsbesparend

 

Deel eenvoudig allergie-informatie met je gasten

PS Wil jij als restaurant eenvoudig al je allergeneninformatie delen met gasten en personeel? Ontdek de PS Menu Maker app en maak, geheel gratis, je online allergenenkaart.